Mac пренася поддръжката на по-високо ниво.

Понеже Apple прави и хардуера и софтуера, ние познаваме Mac и отвътре и отвън. Затова винаги когато имате нужда от малко помощ или ако просто искате да знаете как да използвате Mac максимално добре, знате къде да отидете.  

Ще преместим файловете Ви за Вас.

Store

Поръчайте One to One програма едновременно със закупуването на вашия нов Mac от Apple или Apple оторизиран дистрибутор и няма да се налага да изгубите безценни часове в пренасяне на всичката ви информация и настройки. Просто донесете стария си PC компютър и ние ще пренесем всичко за Вас. Специалист ще пренесе всички файлове и настройки - е-мейл, контакти, музика, снимки, документи, календар, десктоп икони - всичко ще бъде там където трябва да е. One to One програмата струва само $99 (САЩ) и включва обучение очи в очи със специалист. Това е най-добрия начин да започнете вашето Mac приключение.

Тук сме за да помогнем.

Научете всичко което трябва да знаете от хора които знаят всичко. Чувствайте се свободни да се свържете с техническата поддръжка на Apple по всякакъв начин. Разговаряйте с Apple специалист по телефона, чрез чат на Вашия Mac, или лично в Apple Retail Store. Повечето проблеми могат да бъдат разрешени с едно телефонно обаждане, чат или посещение.

Гениите са в очакване.

Ако имате технически въпрос за Mac, Genius Bar е мястото за безплатен съвет и приятелска техническа поддръжка. "Генийте" (Geniuses) използват впечатляващите си познания за да отговорят на технически въпроси, да поправят проблеми, да извършват ремонти - всичко това в Apple Retail Store.

Участвайте в семинари и направете чудеса.

Научете нещо ново за Вашия Mac като участвате в безплатен семинар в Apple Retail Store. Всички семинари се водят от хора които наистина познават Mac и са нетърпеливи да споделят познанието си с Вас. Ще научите основите на Mac, ще разберете как да използвате Mac приложения и ще получите нови съвети и трикове.

Извлечете максималното от Вашия нов Mac

Learn

Няма по-добър начин да се настроите, да се тренирате и да заработите с Вашия нов Mac от One to One програмата на Apple Retail Store. Най-знаещите Mac експерти в света ще трансферират Вашите файлове от стария ви компютър, ще ви научат на основните неща за Mac в личен разговор очи в очи. One to One струва само $99 (В САЩ) за цяла година и е наличен само при покупка на нов Mac OS X.

Кликвате и научавате.

Можете да научите почти всичко за Вашият Нов Mac онлайн на apple.com. Гледайте видео туториали за iPhoto, iMovie, GarageBand, Mac OS X, достъп до Wi-Fi мрежи и др. Научете ценни трикове и съвети. С тези онлайн ресурси можете да се запознаете по-добре с Вашия Mac когато имате време и където решите.

Заедно с Вашият Mac: 365 дни поддръжка.

Support

Вашият нов и лъскав Mac идва с 90 дни безплатна телефонна поддръжка. Такаче когато и да възникне въпрос или проблем, всичката помощ от която се нуждаете е на едно телефонно обаздане разстояние. А хардуерната гаранция покрива Вашият Mac и всички негови принадлежности за една година от датата на закупуване.Удължете поддръжката с AppleCare.

Понеже нещата се случват когато най-малко очаквате, има нов AppleCare Protection план. Той удължава техническата поддръжка и хардуерната гаранция на до 3 години от датата на закупуване на Вашия Mac. Обаждайте се на Apple специалист колкото често желаете. И ако имате нужда от ремонт, просто занесете Вашия Mac в Apple Retail Store или го изпратете по пощата. AppleCare Protection план също покрива части и труд във всеки Apple-оторизиран сервиз.