Mac е точно толкова добър, колкото и красив.

Мак е точно толкова добър, колкото и красив. Изработен от здрави, красиви материали, като алуминий и стъкло, зареден с последни технологии – мощни процесори, модерни видео карти, бърза памет, flash SSD дискове. Освен това има екстри, които няма да намерите при нито едно PC. И отвън и отвътре Мас е направен за да Ви служи по-добре, да бъде по-добрият компютър.  

Изработен за да издържи дълго време.

Designed to last

Инженерите и дизайнерите на Apple прекарват безброй часове в това да се уверят, че всеки Mac е прецизно изработен и отвън и отвътре. От микрона на всеки вътрешен компонент до външният корпус – всеки детайл е от значение. Вземете например MacBook Pro. Неговият алуминиев корпус e машинно обработен от цяло парче алуминий. Резултата е MacBook Pro – лек и тънък, изглежда, като полиран и излъскан, дава усещане за сила и издържливост.

Роден за да Ви служи добре!

За да се постигне, като резултат един по-добър компютър, се залага само на висококачествени компоненти и материали. Ето защо всеки Мак съдържа хард диск, flash диск или SSD диск, памет, видео карта и зарядно, специално проектирано за да Ви служи добре. А материалите, като алуминий и стъкло (използвани в iMac и MacBook Pro, MacBook, iPad, iPod, Magic Mouse, Magic Mouse 2, Magic Trackpad и др.) поддържат сигурността и стабилността на всички тези високопроизводителни компоненти.

Зареждаш днес и още пет години от днес нататък.

Battery

Добре е когато можем да изцедим от ноутбука си няколко часа работа на батерия. За Мас обаче “добре” никога не е достатъчно. С едно зареждане можете да издържите 12-15 часа работа в безжична мрежа (при MacBook Pro). Това напрактика означава, че можете да изкарате цял работен или учебен ден, без да се налага да зареждате батерията. А освен това – батерията на MacBook и MacBook Pro може да бъде зареждана над 1000 пъти – добро постижение, имайки предвид че така ще изкарате със здрава батерия около 5 години при нормално натоварване и ползване на компютъра. Това е с около 3 пъти повече от живота на батерията на средностатистическият ноутбук.

Multi-Touch (или Force-Touch) trackpad.

Navigation

Multi-Touch trackpad на всеки преносим Mac лаптоп e уникален, защото ви позволява да използвате един или повече пръсти, за да работите с Вашите документи, снимки и програми. Използвайте два пръста, за да се движите по страницата леко нагоре и надолу. Имитирайте “щипване” и ще увеличите или намалите изображението, само с едно движение. С три пръста пък лесно прехърляте папки и файлове във фото библиотеките Ви. Използвайте четирите си пръста с движение надясно, за да видите Вашият десктоп, всички отворени прозорци или за да превключите към друга програма.

Безжична мишка Magic Mouse (Magic Mouse 2) и безжична клавиатура.

Получавате ги в комплект, при закупуването на новият iMac. Magic Mouse е първата в света Multi-Touch мишка, с която бюрото Ви остава красиво подредено и без излишни кабели.

Вградени FaceTime HD или iSight камера и микрофон.

Хитро скрити зад стъкленият дисплей на всеки iMac, MacBook, и MacBook Pro FaceTime камерата и микрофона Ви позволяват да си организирате видео чат с няколко човека едновременно. Така оставате свързани със семейство и приятели, без значение къде се намират те!

MagSafe (или MagSafe 2) зарядно устройство.

Случват се инциденти. Ето защо MacBook, MacBook Pro, и MacBook Air имат MagSafe зарядно устройство, което лесно се откача от компютъра Ви, дори и да се спънете в кабела му.

Сензор за светлина

За да пази енергията на батерията, както и да облекчи напрежението на очите, вграден сензор отчита нивото на светлината около вас и автоматично наглася яркостта на MacBook Pro и MacBook Air, като активира и подсветката на клавиатурата с която лесно пишете в по-тъмна среда.

Изграден спрямо последните технологии.

Intel technology

Бързите Intel процесори са стандартно заложени във всеки Mac, за да могат програмите и софтуера да летят. Мощна видео карта и бърза DDR памет помагат за това 3D игрите да оживяват на екрана. Бърза безжична връзка пък получавате, благодарение на 802.11n или 802.11ac Wi-Fi свързаност. Операционната система Mac OS X Yosemite е специално разработена за да работят ефективно предимствата от използваната хардуерна технология. Така без значение кой Mac ще изберете, получавате изключителна производителност във всичко, което правите: организирате си снимките, редактирате видео или играете на 3D игри.

Бързо и лесно свързване.

С вашият Mac се свързвате с интернет бързо, благодарение на 802.11ac Wi-Fi стандарт. Както и всичко останало на вашият Mac, присъединяването към безжична мрежа не би могло да е по-лесно. Ако имате интернет мрежа, към която вече сте се свързвали, вашият Mac автоматично ще ви свързва, за да изпратите бързо имейл, или да сърфирате в интернет, или да чатите с приятели. Имате телефон, слушалки, клавиатура или мишка с Bluetooth или wireless технология? Всички тях можете да свържете безжично с вашият Mac, използвайки Bluetooth 4.1 + EDR технология.

Дизайн съобразен с природата.

Apple е отдаденa на изработката на продукти, които имат възможно най-малко влияние на околната среда. Ето защо всеки Mac е енергийно ефективен, без вредни токсини и високо рециклируем.

Енергийна ефективност.

Когато и хардуера и софтуера са изработени от Apple, може да се намали отпечатъка върху околната среда, по начина по който никой друг не може. Като начало – високо ефективното зарядно устройство, намалява количеството енергия, което се губи при преноса на електричество от стената до Вашия Mac. За разлика от много от PC компютрите, Mac използва енергийно ефективни хардуерни компоненти, които работят ръка за ръка с операционната система за да пестят енергия.

По-малко токсични субстанции

Recycle

Mac не съдържа вредни вещества, като арсен, меркурий, поливинил хлорид и BFRs. Всички Мак дисплеи са без меркурий и арсен, а вътрешните компоненти не съдържат PVC и BFR.

Рециклиране.

Когато един Mac достигне до края на дългия си живот, материалите от които е направен – алуминий, стъкло и др. са изключително лесни за рециклиране.

Посетете ни и опитайте Mac.

За да сте напълно убедени, че ще обикнете Мас, трябва да опитате сами работата с него. Посетете нашия шоурум, където консултантите ни ще Ви представят различните модели Мак, ще ви демонстрират софтуер и ще отговорят на всички ваши въпроси. Ще имате на разположение колкото време ви е необходимо за да се убедите, че си заслужава, без това да Ви задължава да направите покупка веднага и на място.